Sokan talán még nem tudják, hogy a Moksa termékeket nemcsak egyesével lehet megvásárolni bioboltban, hanem a gyártótól is meg lehet rendelni regisztrációval. Ha ez utóbbit tesszük, akár a Moksa webáruházból, többféle kedvezményes csomag közül választhatunk. Például, ami még magánszemélyeknek is elfogyasztható mennyiség, 4 üvegnyi Moksa Cseppet fizetünk ki, és 6 üveggel kapunk belőle. Ez egy igazán jó befektetés, körülbelül egy átlagos 4 tagú család 2-3 havi adagja körülbelül 30%-kal olcsóbban. (Hol kapunk a pénzünkre manapság 30% kamatot?) És ha így beregisztrálunk a Moksa webáruházba, és másoknak is megmutatjuk ezt a lehetőséget, és hozzánk csatlakozva regisztrálnak be, további kedvezmények várnak ránk. Ez egyfajta Moksa “törzsvásárlói program”, jár némi plusz adminisztrációval (regisztrációkor egy dokumentumot ki kell tölteni és be kell küldeni a Moksa Gyógyír Zrt-nek – a teljesértékű regisztrációhoz valamilyen vállalkozás, cég szükséges).

“Törzsvásárlói program”: kinek a vásárlása ér sokat?

"Törzsvásárlói program" lelke: jó szívvel ajánlani (freeimages / shop-window-1423991)
“Törzsvásárlói program” lelke: jó szívvel ajánlani (freeimages / shop-window-1423991)

Egyre több olyan élelmiszerbolt lánc, patika és termékgyártó van már, akiknél ha sokat vásárolunk, mi is jól járunk valamilyen szempontból. A köztudatban is jól ismerten ezt szolgálják a törzsvásárlói kártyákon a saját vásárlások után gyűjtött pontok, amiket később levásárolhatunk. A Moksa termékeket illetően is egy kvázi “törzsvásárlói program” működik, de nemcsak a mi vásárlásunk után, és nemcsak mi járunk jól vele… Ezért lett idézőjelbe téve a törzsvásárlói program, mert ez terjesztői-ajánlói program is:

  • Ha beregisztrálunk egy, már beregisztrált ismerősünkhöz csatlakozva, akkor csomagban rögtön (nemcsak utólag) jelentős árkedvezménnyel kapjuk a terméket.
  • Ha egy ismerősünk is beregisztrál hozzánk csatlakozva, az ő vásárlásának forgalma után pedig jutalékot kapunk. Ezt a jutalékot később levásárolhatjuk, vagy felvehetjük – az aktuális helyzetünktől függően.

Kell ettől félni vajon?

Akkor is ajánljuk, ha nem kapunk semmit?

Ha egy termék/szolgáltatás jó ár/érték arányú, és tetszik nekünk, szoktuk ajánlani másoknak. Tesszük ezt anélkül, hogy ebből bármilyen közvetlen vagy közvetett hasznunk származna, pusztán segítő szándékkal. Az a haszon, hogy az ismerősünk élete jobb lesz, nem? A segítő szándékot tartsuk meg, és csak akkor ajánljunk valamit, ha az tényleg hasznos. (Abban biztosak lehetünk, hogy a Moksa termékeket gondos kezek készítik, fejlesztik, alakítják. Még a csomagolás minőségére is odafigyelnek, mert nem mindegy, hogy például a csepp kifolyik-e hidegben-melegben az üvegből…)

5 ismerős, minőségterjesztési jutalom (freeimages / dock-rope-1417194)
5 ismerős, minőségterjesztési jutalom (freeimages / dock-rope-1417194)

Viszont, ha egy értékes termék/szolgáltatás terjesztésében való részvételért kapunk cserébe valamit, azt fogadjuk el! 🙂 A Moksa termékeknél ezt megtehetjük. Hogy pontosan hogyan, arról itt olvasható leírás. A cél a szétforgácsolódás elkerülése érdekében az, hogy 5, életbarát szemléletre nyitott ismerősünk regisztráljon be hozzánk. Utána hozzájuk is beregisztrálhat 5-5 ember. Viszont Magyarországon és külföldön is lehet 5-5 közvetlen ismerősünk külön-külön, mert külföldi Moksa webáruházból külföldre is lehet rendelni. Magyarországon kívül nagyobb az esély, hogy lesznek regisztrálók. Tőlünk nyugatabbra egyrészt több a jövedelem, másrészt az igazi életbarát dolgoknak nagyobb a kereslete.

Keresd a Moksa beszerzési forrásodat!

Tehát, ha még nem tettük volna: érdemes megkeresni azt a terjesztőt, akitől a Moksa termékről tudunk, ahonnan beszereztük őket, és megkérdezni, hogy beregisztrálhatunk-e hozzá! 😉 És ha nem boldogulunk egyedül, kérjük meg, hogy segítsen! Természetesen nem muszáj ragaszkodni egy terjesztőhöz, lehet másikat keresni, ha úgy adódik! 😉

MLM rendszerek: hétköznapi cikkeket árulnak, nem hegymászó cipőt (person-1245959_1920)
MLM rendszerek: hétköznapi cikkeket árulnak, nem hegymászó cipőt (person-1245959_1920)

Lépten-nyomon bombáznak minket reklámokkal, a TV-ben, óriásplakátokon, az internetes felületeken. Ezek szereplői általában fizetett színészek. Ők nagyon valószínű, hogy igazából nem is szoktak hegyet mászni, nemhogy azt a cipőt használják hozzá, amit kínálnak. Ugyanez igaz lehet a fogrémekre, vagy aki például a párizsi reklámban szerepel, az a való életben Vega… Szerintem értitek, mire akarok kilyukadni. Az ilyen reklámok ugyan meggyőzőek lehetnek, mert látványosak, vagy szájbarágósak, de nem túl hitelesek. Mert sok esetben annak az embernek aki reklámozza, nincs is vele személyes tapasztalata. Ebben másak az MLM rendszerek.

Elégedett vagyok vele, szeretettel ajánlom, részesedek a haszonból

A multi-level marketing (MLM) vagy network marketing, magyarul többszintű értékesítés vagy hálózati kereskedelem. Ez egy vásárlásra ösztönző marketingforma. MLM rendszerek lényege: az igaz szájreklám jutalma, avagy hiteles értékesítés részletei…

Hogy miért fontos és mire jó a játék mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek? Hogyan működik a játékos tanulás az élet könnyebbé tételében? És hogy miért érdemes legalább egy alkalommal a Moksa társasjáték rendezvényeken részt venni? Mert:

Magány ellen: a Moksa Társasjáték fedélzete
Magány ellen: a Moksa Társasjáték fedélzete

Születésünktől fogva tanulunk. Addigra mire egy ember felnő, végtelen mennyiségű dolgot kell elsajátítania. Csak, hogy pár dolgot felsoroljak: meg kell tanulnia megtartania a fejét, átfordulni, felülni, mászni, felállni, járni és beszélni. Megtanulni, hogy miképp működnek az emberi kapcsolatok, a természet, a villanykapcsoló; hogy hogyan kell vezetni egy autót stb. …és mire felnövünk addigra (jobb esetben) mindenki ráismer a saját gyengeségeire és erősségeire egyaránt. Sok dolgot – csalódás, fájdalom, elkeseredés, lelkiismeret-furdalás – árán tanulunk meg.

Játékosan tanulni: ne vegyük túl komolyan, legyünk ösztönösebbek

Van azonban jó pár olyan is; amit vidáman, játék közben, játszva tanulhatunk meg, sajátíthatunk el. Gyerekként ezt tudjuk is, vagyis inkább úgy mondanám, hogy még ösztönösen cselekszünk így. Belénk van kódolva az ősi információ. Csak aztán, ahogy telik – múlik az idő, valahogy megfeledkezünk arról, hogy miért is olyan fontos a játék és a kreativitás az életünkben. Mindenki megküzd a saját démonjaival… Van, aki a pénz hajhászása miatt. Van, aki az elvesztegetett egészsége miatt; és akadnak olyanok is, akik a “haragosaikkal” próbálnak dűlőre jutni. Játszd újra, élj úgy mint egy gyerek! – Moksa Társasjáték részletei…