Cégünk 2013-ban alakult azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az emberiség 1%-át minél rövidebb időn belül legalább az 500-as tudatossági szintre eljuttassa.

Az elmúlt 10 év során több 100 ezren fogyasztották a Moksa Cseppet. Bátran mondhatom, hogy a XXI. század nélkülözhetetlen és legfontosabb terméke mindannyiunk számára. A több 100 ezer tapasztalatból kiindulva szeretettel és szívből ajánlom minden embernek. A Moksa Csepp a lélek cseppje, a lelkünk rendbetevője. A legmodernebb tudományos kutatások és felfedezések egyöntetűen bebizonyították és alátámasztották, hogy az ember test, lélek és szellem hármassága. A fizikai testünk akkor működik jól, ha a lelkünk teljesen rendben van. Ha a lelkünk harmóniában, egyensúlyban van megőrizhetjük vagy visszaszerezhetjük egészségünket, fiatalságunkat.

Ajánlott irodalom: Dr. David R. Hawkins: Erő kontra erő, Gyógyulás és felépülés. A szlogenünket is a tudatossági szintek megismerése inspirálta, hiszen a 10 év alatt nagyon sok ember ért fel az 500-as tudatossági szint fölé a Moksa Csepp fogyasztása által.

Aki 500-as tudatossági szint felett tud tartózkodni annak a jutalma:

1. a tökéletes testi-lelki egészség
2. a tökéletes kapcsolati rendszer, önmagával és másokkal
3. és a fantasztikus kreativitás és intuíció segítségével a bőség sem kerülheti el.